020-36 87 00 |  |  | Webshop

Mediceuticals

Friskt hår börjar med en frisk hårbotten
Mediceuticals är ett nytt varumärke i Toupéma Belgals sortiment, med ett brett utbud av produkter för hår-och hårbottenproblem. Produkterna ger dig som frisör möjligheten att erbjuda kunden individuella behandlingar i salong för olika hår- och hårbottenproblem. Kombinera behandlingen med en före- och efteranalys av hårbotten med vår Microkamera för ett större värde för kunden. Produkterna går även att användas för hemmabruk och går att säljas var för sig men även som kit i olika tre-stegs-program. Läs mer om produkterna här nedan och gå in på vår hårshop för mer information om varje produkt.

Vill du veta mer om hur du kan sälja in Mediceuticals produkter till dina kunder? Ring oss på 020-36 87 00.

 

Om Mediceuticals
Mediceuticals Laboratories, med huvudkontor i New Jersey (USA), utvecklar och levererar unika dermatologiska produkter som bidrar till att hålla hår och hårbotten i optimalt skick. För att motverka håravfall och hårförtunning så finns det två olika serier av produkter - en för män och en för kvinnor. Mediceuticals erbjuder också en serie produkter som effektivt behandlar olika problem med hårbotten. Produktutvecklingsprocessen består av mångårig läkemedelsforskning och produkterna är av naturliga, icke-aggressiva ingredienser och råvaror. 

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS MÄN
Advanced Hair Restoration Technology produkter från Mediceuticals bidrar till att reducera överdrivet håravfall och stimulerar hårväxt för män.  
Se alla produkter för män i vår hårshop.

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS KVINNOR
Mediceuticals produkterna för kvinnor är speciellt framtagna för att rikta in sig på problem runt kvinnligt håravfall och hårförtunning.
Se alla produkter för kvinnor i vår hårshop.

HÅRBOTTENPROBLEM
Med Scalp Therapies produkterna kan man behandla olika problem med hårbotten som t.e.x. mjäll, fet hårbotten och torr hårbotten.
Se alla produkter för hårbottenproblem i vår hårshop.

STYLINGPRODUKTER
Mediceuticals Zero Weight Styling-produkterna kan användas till alla typer av hår, men passar särskilt bra för fint och tunt hår. De innehåller naturliga växtextrakt som stärker och skyddar hårsäckarna.
Se alla stylingprodukterna i vår hårshop.

SCALPRO™
Scalpro-borsten från Mediceuticals är en mjuk hårborste som reder ut håret och gör det slätt. Hårborsten motverkar även frissighet. Den är speciellt utformad för att användas i kombination med värmestyling och den är lämplig både för hårförlängningar och peruker. SCALPRO-borsten är konstruerad av mjuka material för att reda ut håret ända från hårbotten utan att skada det. Den har en böjd form som följer huvudets kontur, vilket gör det enklare och effektivare att borsta håret och stimulera hårbotten.
Se Scalpro hårborste i vår hårshop.