020-36 87 00 |  |  | Webshop

Hair Society | Peruker

Hair Society – en exklusiv kollektion i högsta kvalitet, från Ellen Wille. Modellerna är tillverkade i en superfin lacefront, mjuk mono och är handknutna – för att få fram de bästa förutsättningarna för en riktigt bekväm och snyggt sittande peruk.

Nyhet 2021!

Vi utökar vår populära Hair Society kollektion med fler modeller. Förutom fler trendsäkra frisyrer, i många fina hårnyanser – presenterar Hair Society även två modeller i High Heat Fiber, som går att styla upp till 130 grader. Värmetåligt fiber ger både dig och din kund flexibilitet i frisyr och styling.


I Hair Society kollektion hittar du flera både klassiska och moderna frisyrer – designade för aktiva och stilmedvetna kvinnor.

Precis som med övriga Ellen Willes kollektioner hittar du även här en färgpalett utöver det vanliga; mixade färger och rotfärger, med moderna färgnyanseringar. Ellen Wille justerar även färgerna i ton och nyansering, från modell till modell – för att på bäst sätt få fram den finaste färgnyansen, till frisyr och hårlängd.

Fråga oss gärna om Ellen Willes färgschema, 020-36 87 00.

Fiber: syntetfiber