Balmain Hair Couture

Balmain Hair är en av de tongivande aktörerna i hårbranschen, med över 40 års erfarenhet av löshår och hair extensions. Med Balmains förmåga att kombinera löshår med de senaste trenderna har vi fått en hårkollektion, som förutom att den förstärker kvinnors skönhet – även ger verktyg för en ultimat catwalk-look. Balmains produktportfölj är skapad utifrån mode och skönhet samt gedigen erfarenhet av modevisningar och styling backstage.

Som en del av Balmains arv, från Paris kända modehus, väljer även många modeskapare internationellt att arbeta med kollektionen Balmain Paris Hair Couture – just för att kunna presentera sin styling tillsammans med de bästa redskapen för catwalk-looken. Balmain samarbetar med många spännande modedesigners från Paris, Amsterdam, New York och Shanghai m.fl.

Genom välutbildade hårspecialister utbildar Balmain Hair i över 50 länder över hela världen. Balmain är kända för sin kvalité och sitt stora utbud och erbjuder förutom ett fantastiskt sortiment även 6 månaders garanti på sitt hår!*

Balmain andas lyx och har länge uppmärksammats för sin detaljrikedom och perfektion i både presentation och produkt.

Välkommen att titta in bakom kulisserna i Balmains värld…

Läs mer om BALMAIN »

*Garantin gäller endast om de rekommenderade skötselprodukter använts, Balmain Hair Care för extensions i äkta hår eller Memory®hair.