Integritetspolicy & Cookies

Aderans Sweden AB, org. nr. 556215-0747, är personuppgiftsansvarig och behandlar dina personuppgifter i olika sammanhang. Vi värnar om din integritet och vill därför ge information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Längre ner följer även information om hur det fungerar med cookies på denna webbplats.

Våra kontaktuppgifter är:
Telefon: 040-36 87 00
E-post: marknad@aderans.se


Personuppgiftbehandlingar


Kontaktpersoner hos kunder, leverantörer och tredje part

Vi behandlar dina uppgifter för att ta kontakt och korrespondera med dig i egenskap av att vara en kontaktperson på ett bolag. Den rättsliga grunden för behandlingen är vårt berättigade intresse som består av att skapa effektiva samarbeten i affärssammanhang. De kategorier av uppgifter som frekvent behandlas är namn, adress, telefonnummer och e-post.

Vi sparar dina uppgifter under aktuellt affärsförhållande. Ett aktuellt affärsförhållande förutsätter att det har funnits en aktiv korrespondens mellan parterna eller en aktuell transaktion, såsom exempelvis betalning, inom ett år från senaste aktivitet.

Vi tillhandahåller dina uppgifter till IT-leverantörer.


Jobba hos oss

Vi behandlar ditt namn, adress, bild, CV och personligt brev för att genomföra en rekryteringsprocess på bästa sätt. Den rättsliga grunden för behandlingen är vårt berättigade intresse av att genomföra processen på ett så smidigt och bra sätt som möjligt.

Vi behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Personuppgifter som vi behandlar om dig bevaras i normalfallet så länge som det är nödvändigt för den aktuella rekryteringsprocessen. Om processen avslutas och du inte blir erbjuden tjänsten, raderar vi antingen dina uppgifter eller ber om ditt samtycke för att få fortsätta bevara dina personuppgifter för framtida rekryteringsprocesser. Uppgifter kan också komma att sparas under en längre tidsperiod för det fall du tagits ut till arbetsintervju eller erbjuds tjänsten för att uppfylla våra skyldigheter enligt diskrimineringslagen (2008:567).

Vi lämnar ut dina personuppgifter till IT-leverantörer.


E-post

Vi behandlar ditt namn och dina kontaktuppgifter vid kontakt med oss. Om ärendet har inkommit i samband med att du representerar ett bolag behandlas namn och kontaktuppgifter till kontaktpersonen. I meddelanden kan det förekomma andra typer av personuppgifter som du har valt att fylla i. Vi kommer att informera denna person separat efter en intresseavvägning där den enskildas intresse av att blir informerad vägs emot vårt intresse av att behandla personuppgiften.

Om e-post skickas inom ramen för ett avtalsförhållande är den rättsliga grunden fullgörande av avtal. Du måste inte lämna dina personuppgifter till oss. Om du inte lämnar dem kan konsekvensen bli att vi inte kan fullgöra avtalet med dig.
I andra fall behandlas vanligen personuppgifter i e-post med anledning av vårt berättigade intresse som består av att kunna hantera förfrågningar och vår verksamhet på ett affärsmässigt sätt.

Vi sparar dina personuppgifter under den tid det är nödvändigt för att fullgöra det ärende som vi korresponderar kring.

Vi lämnar ut dina uppgifter till IT-leverantörer.


Dina rättigheter

Om behandlingen är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket. En sådan återkallelse påverkar inte lagligheten av behandlingen på grundval av samtycket innan detta återkallades. I enlighet med dataskyddslagstiftning har du rätt att begära tillgång till information om vilka av dina personuppgifter som behandlas och begära rättelse av dina personuppgifter. Du har även rätt att invända mot och begära begränsning av behandling som rör dina personuppgifter samt rätt att begära radering av dina personuppgifter. Du har under vissa förutsättningar även rätt att få ut de personuppgifter som rör dig i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format samt överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

För att utöva dina rättigheter kan du kontakta oss via telefon 040-36 87 00 eller e-post marknad@aderans.se. Om du inte är nöjd med vår service har du även rätt att inge klagomål till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet i enlighet med dataskyddsförordningen.


Om cookies

Denna webbplats innehåller cookies. En cookie är en textfil som sparas på datorn när man besöker en webbplats. Textfilen används bl.a. för att underlätta besökarens användning av webbplatsen.

Det finns två typer av cookies:
Den ena typen, permanent cookie, sparar en fil under en längre tid på besökarens dator. Permanenta cookies används här för att följa besökares navigering på webbplatsen och för att samla in statistik.
Den andra typen av cookies, s.k. sessionscookies, lagras temporärt under besöket på webbplatsen. Sådana cookies används under varje besökares användarsession till gränssnitts- och navigeringsfunktioner på hemsidan och försvinner när utloggning sker eller webbläsaren stängs.

Du behöver tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda denna webbplats på det sätt vi avsett. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Du kan ställa in webbläsaren så att den meddelar när den tar emot en cookie och själv avgöra om du ska ta emot den eller inte.
Allmän information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post och telestyrelsens webbplats, http://www.pts.se/.

Toupéma Belgal på Instagram

image: Pink Monday!💗 @tildaalundberg 👏
・・・
Några omgångar, några färgtuber och ganska många timmar senare ser hon ut såhär. Helt magiskt! 
Detta till lanseringen igår av #socolorcult, som nu finns i Sverige. Och jag kan från hjärtat starkt rekommendera denna färg till alla frisörer där ute, det är helt galet roligt att jobba med den, alla borde verkligen testa för den är den absolut bästa av alla ”happy-colors” jag jobbat med! 
Och stoort tack till världens finaste @isabelbuffaa som lägger hela sitt förtroende i mina händer. 💖

Swipe för fler bilder och förebilder! ➡️
image: #Repost @makeupstina with @get_repost
・・・
#autumn 🍂 #newhair #fringe #hairstyle #haircut #bangs #toupemabelgal @patriciahairandmake 🙌🏻💕✨😘
video: #Repost @balmain with @get_repost
・・・
THE BALMAIN BEAT . Volume VII
Starring @charlotteslawrence wearing #BALMAINFW18
Video directed by @jakenava
Creative direction by @olivier_Rousteing
Hair by @balmainhaircouture
STAY TUNED...
#BALMAINARMY #BALMAINBBOX
carousel: Swipe👉 för efter bilden!🤩
Extensions ger så mycket mer än bara längd! Ge ditt hår mer volym, fyllighet och skapa olika hårnyanser utan att färga👌✨ #toupemabelgal #hairextensions #wehavehairpeoplelove #welovehair
image: #Repost @balmain with @get_repost
・・・
THE BALMAIN BEAT . Volume IV
Starring @Duckieofficial wearing #BALMAINFW18 photographed by @anlestudio
Creative Direction by @olivier_rousteing
Hair by @balmainhaircouture
TO BE CONTINUED...
#BALMAINARMY #BALMAINBBOX
image: HAPPY B-DAY BEYONCE!✨ #beyonce #balmainxbeyonce #balmain #balmainhaircouture #toupemabelgal #repost @balmain
carousel: Backstage bilder från Busnel fantastiska visning!🤩🤩 (vårt löshår💁‍♀️#shehairextensions)

@busnelofficial @stylistrobertrydberg @anyadetobon_makeup @linkdetails @linkproduction @byjulial @bymillaaleksandra @moona.bymoono
image: Monday curls💥💥 Repost @matrix 💕 with @get_repost
・・・
Carefree curls by #Matrix Global Design Team member @dancsicsaihair 💁 #MatrixHair #Matrix
image: Redo för helgen med #shehairextensions🌟

Repost @ebonyanderberg 💕 with @get_repost
・・・
Golden hour 💫
Hair: @toupemabelgal 
#sunset #sunday #sun #sunshine #outfit #outfitinspo #outfitoftoday #ginatricot #sweden #suniife #lit #beach #graffiti #hair #curls #curly #hair #dreambig #fashionista #goldenlife #goldenhour #goldenhour
image: Vacker tjej & vackert hår💫💕
#toupemabelgal #wig #wehavehairpeoplelove 
Repost @emmalindeloow with @get_repost
・・・
Curly hair, don’t care 💁🏼‍♀️